Site Redactor

Confederaţia Naţională a Sindicatelor ”Cartel ALFA” si Unicredit Tiriac Bank au semnat un parteneriat al cărui scop este crearea unui sistem de beneficii numit SISTEMUL ALFA.

De acest sistem vor beneficia membri de sindicat ai federaţiilor afiliate Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor ”Cartel ALFA”, în baza cardului ALFA.

Cardul Alfa este un card bancar care se emite gratuit pentru fiecare membru de sindicat şi are triplă funcţie:

  • legitimaţie sindicală
  • card de debit şi
  • card de reduceri la partenerii Fundatiei SISTEMULUI ALFA

Pentru a putea beneficia de toate avantajele SISTEMULUI ALFA, fiecare membru de sindicat din cadrul sidicatelor afiliate FML îşi va deschide gratuit, un cont la UniCredit Tiriac Bank.

In baza contului deschis va primi gratuit cardul legitimație ”ALFA”.

Pentru salariaţii din cadrul societăților de transport feroviar care doresc să beneficieze de avantajele acestui card, şi nu sunt membri de sindicat, pot solicita liderilor de sindicat înscrierea în sindicatele teritoriale afiliate la FML.

Rugăm preşedinţii de sindicat din teritoriu să informeze salariaţii din cadrul centrelor regionale şi ai centrelor locale (atât membri de sindicat cât şi cei care nu sunt încă înscrişi în sindicat) despre acest sistem numit SISTEMUL ALFA.

În vederea efectuării unei informării cât mai clare asupra SISTEMULUI ALFA, vă rugăm să luaţi legătura cu preşedinţii filialelor CNS“Cartel ALFA” din teritoriu pentru a stabili şi organiza întâlniri cu salariaţii din unitatea d-voastra.

În continuare aveți o prezentare a SISTEMULUI ALFA.

{edocs}http://www.fml.ro/images/documents/sistemul-Alfa/prezentare sistemul alfa_sept 13.pdf,100%,700{/edocs}